Van olyan hely, ahol még érték a tudás?
Korrekt, lelkes szakember, kissé a környezeti ártalmak miatt deformálódott lelkesedéssel, keres a jármű szakmában hivatást.Valamint egyéb területen is bevethető, például képviselő, szóvivő, űrkutató, belebeszélő.
Ugyanitt rontáslevétel,jövőbe látás, múltba merengés és kiváló házi savanyúság.Pénzenergiák felkutatása, elköltése, szemrebbenés nélküli megmagyarázása, amennyiben a munkakör ezt igényli.
Tisztelt Olvasó, a fent leírtak komolyak, ha van olyan munkáltató, befektető aki az elszámolási időszakban másra is tud hivatkozni, minthogy "bla bla, nyaú, kerr-kerr, ukránok, baj van", jelentkezzen.
Jelige:Komolyodjunk már meg Ungarishe
Elérhetőség a piros linken :
www.expressz.huvan-olyan-hely-ahol-meg-ertek-a-tudas-48150909
HÉTFŐ: Reggeli: Alma. Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása. KEDD: Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi. Ebéd: Hatalmas tál töltöttkáposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása. Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva. SZERDA: Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér. Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túróslepény lefényképezése. Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó. CSÜTÖRTÖK: Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek. Ebéd: Húsleves és rakottkrumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság. Vacsora: Ecetes hagyma citrommal. PÉNTEK: Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle izléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék. Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi. Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.